KURUMSAL OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE DESTEK BİRİMLER OKULDA YAŞAM
  TED İzmir Koleji Yabancı Diller / Foreign Language

Kasım 2018
26 27 28 29 30

TED Afyon Koleji’nde dil eğitimi, öğrencilerin hedef dilde etkin olarak iletişim kurabilmesini amaçlamaktadır. Eğitim, Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı esas alınarak hazırlanan TED Okulları K-12 müfredatı doğrultusunda gerçekleşmektedir. Okul öncesinde Türk Eğitim Derneği tarafından hazırlanan İngilizce eğitim programı ve materyalleri kullanılmaktadır.
Öğrenciler, dil edinme ilke ve uygulamaları bağlamında hem akıcılık hem de doğruluk hedeflenerek yaratılan doğal ortamlarda dilin farklı özellikleriyle tanışmaktadırlar. Türk ve yabancı öğretmenlerimizle ve öğrencilerin farklı öğrenme stilleri göz önüne alarak hazırlanan zengin içerikli derslerle öğrencilerimizin, şarkılar, uyaklı şiirler, ses bilgisi çalışmaları ve neşeli malzemelerle dil öğrenmenin keyfine varmaları ve uluslararası perspektif kazanmaları amaçlanmaktadır. Bunların yanı sıra pek çok bilgisayar tabanlı bireysel öğrenme programı da kullanılmaktadır. Öğrencilerimiz, sene sonlarında girecekleri uluslararası dil sınavlarına da hazırlanmakta ve yabancı öğretmenleriyle hazırlandıkları bu sınavlardan yüksek başarı göstermeleri hedeflenmektedir.Öğrencilerimiz için 3. sınıftan itibaren 2. yabancı dil olarak Almanca görmektedir.