TED Afyon Koleji Orhun Alp Emre Londra'da NBA Kampında!

Eylül 2018

TED Afyon Koleji öğrencimiz Orhun Alp Emre, Türkiye’de düzenlenen Jr. NBA kampında seçilerek Londra'da düzenlenen NBA kampına katıldı. 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde Türkiye’de düzenlenen Jr. NBA kampına katılan ve 45 sporcu arasından seçilen 5 kişi arasında bulunan Orhun Alp Emre, Londra'da Toronto Raptors ile Orlando Magic arasında O2 Arena’da oynanan NBA maçını da izleme şansı yakaladı.
İlk olarak Orlando Magic ve arkasından Toronto Raptors’ın idmanını izleyen antrenör ve sporcular sonrasında ise NBA’in efsane oyuncusu Horace Grant ile yemekte buluştular.
Programın ikinci gününde Naturel History Museum’u gezen ekip ardından NBA Londra ofisini ziyaret etti.