TED Afyon Koleji TENİSTE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ TED AFYON KOLEJİNDEN...

Nisan 2018

Türk Tenis Federasyonunun İstanbul’da Taç Tenis Kulübünde düzenlediği 10 yaş Kış Kupasında, Milli Takım antrenörü Ali Karagöz eşliğinde çıktığı müsabakaları kazanan öğrencimiz Alp BOZCA Türkiye Birincilik Kupasını kazandı.
Geçtiğimiz yıl, Türk Tenis Federasyonunun İzmir’de düzenlediği 9 yaş kış kupasında ikincilik, aynı yıl haziran ayında Ankara’da ve ağustos ayında İstanbul’da düzenlediği 9 yaş yaz kupası turnuvalarında ise Birincilik Kupalarını kazanan Alp Bozca, 2015 yılında Antalya’da düzenlenen Franke Cup kupasında ise yine Birincilik kupasını kazanarak okulumuzu ve ilimizi başarıyla temsil etti.

Ayrıca 25-30 Ocak 2016 kış kupası turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Fatih Gümüş ve Nihat Alaz Akkent çeyrek finale kadar yükseldi. Yiğit Ege Yılmaz ise, alt grup maçlarında devam ettiği turnuvada alt grup 1.lik madalyasını kazandı. Akın Köken ise turnuvada grup maçlarına kadar başarı elde etti. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve onlarla gurur duyuyoruz.