TED Afyon Koleji TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu TED Afyon Koleji'nde

Nisan 2018

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu TED Afyon Koleji ziyareti için Afyonkarahisar’a geldi. Ziyareti sırasında Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Genel Başkan Pehlivanoğlu, Vali Güner ve Belediye Başkanı Çoban’ı ziyaretleri sırasında TED Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selçuk Özdemir, TED Afyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı, TED Afyon Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Selim Bodur, TED Afyon Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Balıkçı ile bir araya gelerek Eğitim hakkında fikir alışverişinde bulundular. Verimli geçen toplantının ardından Afyonkarahisar’da eğitim alanındaki faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
TED Afyon Koleji’nde yapılan ve 1368 öğrencinin katıldığı Tam Eğitim Bursu sınavına destek olmak için TED Afyon Kolejinde bulunan TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Tam Eğitim Bursu Sınavı öncesi TED Afyon Koleji’nde yapılan çalışmaları detaylı olarak inceledi. Genel Başkan Pehlivanoğlu ziyareti sırasında Tüm TED’li öğrenciler, Okul Aile Birliği Üyeleri, Okul Öğrenci Meclisi, TED Öğretmenleri, TED Afyon Koleji Yöneticileri, Tam Eğitim Burslu Öğrencileri, Afyonkarahisar’da akademik, kültürel ve spor alanlarında İl Birinciliği alan öğrencilerimiz ve takımlarımızla bir araya gelerek sohbet etme imkânı buldu.
Tüm TED’liler tarafından sevgiyle karşılanan Genel Başkan Pehlivanoğlu TED Afyon Kolejinin Genel Merkezce çok özel olduğu, Akademik, Sosyal, Kültürel ve Sportif alanlarda kendisini kanıtladığını belirtti.
TED Afyon Koleji öğrencilerinin Akademik olarak çok başarılı olmalarının yanı sıra, en az bir yabancı dili bilen ve yaşamında etkili bir şekilde kullanan, en az bir enstrüman kullanabilen, en az bir spor dalında aktif olarak birikimi olan, Ulusal ve Manevi değerleri özümsemiş, Özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştiğini belirten Genel Başkan Pehlivanoğlu ülkenin geleceğinde TED’li öğrencilerin söz sahibi olacaklarını ve onlarla gurur duyduğunu belirtti.