TED Afyon Koleji TED Afyon Koleji 2.sınıflarlarda İstiklal Marşı’nın Kabulu

Nisan 2018

TED Afyon Koleji 2.sınıf öğrencileri , 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 95. Yıl dönümü dolayısı ile düzenledikleri etkinliğe anne babalarını da katarak gününün anlamına uygun gururlu ve keyifli anlar yaşadılar.
Yapılan Kutlama programında İstiklal Marşı Orotoryosu, Ritm Gösterileri, Koro Performansı ve günün anlam ve önemini yaşatan interaktif ve veli katılımlı bir dizi etkinlik sergileyen TED Afyon Koleji 2.Sınıf Öğrencileri, TED’li velilerden büyük beğeni topladılar. Çocuklarıyla birlikte etkinliklere katılmakıtan büyük keyif duyduklarını belirten TED’li veliler TED’in sadece akademik ve sosyal anlamda değil, manevi ve ulusal değerler konusunda da öncü olduğunu dile getirdiler.