TED Afyon Koleji TED Afyon Koleji'nde Bugün Günlerden "Pİ"

Nisan 2018

TED Afyon Koleji, Öğrencilerine akademik olarak üst seviye öğretim vermenin yanısıra onların sosyal gelişimlerini ve entellektüel birikimlerini geliştirmek için sosyal etkinlikler planlamaya devam ediyor. Tüm dünyada her yıl kutlanan 14 Mart Pi günü okulumuzda da unutulmadı. Öğrencilerin hazırladığı Pi sayısı ile ilgili afiş çalışmaları okul koridorlarını süsledi ve bugüne özel kendi tasarladıkları Pi tişörtleriyle ilgi odağı oldular. Üstelik Pi stantı ürünlerinin satışından elde edilen gelirle bir kardeş okulumuza daha destekte bulunacağız.