TED Afyon Koleji ÜLKEM İÇİN TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNİ DESTEKLİYORUM PROJESİ TED AFYON KOLEJİ'NDE

Ekim 2018

Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum” projesi ile Afyonkarahisar’da. Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP Vakfı) işbirliğinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen farkındalık seminerlerine Afyonkarahisar Koç Topluluğu bayileri katıldı. Sinada Arçelik Bayii ve Ülkem İçin Gönüllü Elçisi Çiğdem Arabacı ve Benal Şahin’in organizasyonunda yapılan seminere TED Afyon Koleji ev sahipliği yaptı. Toplantıya Afyonkarahisar bölgesindeki 100' e yakın Koç Topluluğuna bağlı kuruluşların bayileri ve yetkilileri katıldı.
TED Afyon Koleji ve Park Sağlık Koleji konferans salonlarında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği seminerleri düzenlendi. TAP Vakfı işbirliğiyle vakfın eğitmenleri Nurcan Müftüoğlu ve Asuman Zeynep Demir tarafından verilen seminerlerde katılımcılara “Toplumsal cinsiyet eşitliği bakış açışını ilişkilerime ve gündelik yaşamıma taşıyarak eşitlikçi bir ortamın oluşumuna bireysel seviyede nasıl katkı sağlayabilirim” sorusuna cevap verecek bir içerik sunuldu. TAP Vakfı işbirliğiyle vakfın eğitmenleri Nurcan Müftüoğlu ve Asuman Zeynep Demir katılımıyla düzenlenen seminerler ile 400 ün üzerinde öğrenci ile bir araya gelindi.