TED Afyon Koleji 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TED AFYON KOLEJİ'NDE SAYGIYLA VE ŞÜKRANLA ANILDI.

Ocak 2018

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü TED Afyon Kolejinde saygıyla ve şükranla anıldı.
Çanakkale'de büyük mücadeleler vererek zafer elde eden ve bu amansız mücadelede gözlerini dahi kırpmadan çarpışan Mehmetçikleri, 275 kg'lık top mermisini iki hamlede sırtlayarak mücadele eden Seyit Onbaşı'yı, annesinin "Vatana kurban ol!" diyerek askere gönderdiği Kınalı Mehmet'i ve daha nicelerini anmak ve şükran duygularını ifade etmek amacıyla görkemli bir anma töreni düzenlendi.
Şiirler, korolar, marşlar, oratoryo ve tiyatro gösterilerinin yapıldığı anma programı büyük beğeni topladı. Programın ardından okulumuz öğrencilerinin 18 Mart Çanakkale Zaferi Temalı Resim Sergisi izleyicilerin beğenisine sunuldu. Yoğun istek üzerine 18 Mart Programı önümüzdeki günlere tekrar sahnelenecek.