TED Afyon Koleji 9.VE10.SINIFLAR TED GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVI

Eylül 2018

TED Afyon Koleji tarafından düzenlenen TED’e Giriş ve Bursluluk Sınavı yapıldı. 9.ve 10.sınıf öğrencilerinin katıldığı sınavda başarı elde eden öğrenciler, başarı durumlarına göre farklı oranlarda burs imkânı elde edecekler.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Park Grup AŞ’nin iktisadi işletmesine katılan TED Afyon Koleji Özel Lisesi, sunduğu üst düzey imkanlarla göz dolduruyor.

TED Afyon Koleji yeni Eğitim Öğretim döneminde de TED ailesine katılacak yeni öğrencileri ve velileri ile birlikte yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.