TED Afyon Koleji MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR?

Temmuz 2018
30 31

Dr.Özgür Bolat'ın TED Afyon Koleji'nde verdiği "Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?" konulu semineri i dinleyenlerce çok beğenildi. TED'li veliler Semineri dinledikten sonra Çocuk Yetiştirmek konusunda taşların yerinden oynadığını ve farkındalık düzeylerinin yükseldiğini dile getirdiler.
TED Afyon Koleji Kişisel Gelişim ve Rehberlik Birimi'nin düzenlediği seminere katılımından dolayı Dr. Özgür Bolat'a ve semineri düzenleyen tüm velilerimize teşekkür ederiz.

DR.ÖZGÜR BOLAT KİMDİR?

Dr. Özgür Bolat, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Bir yıl New York Üniversitesi’nde öğrenme psikolojisi eğitimi aldı. Fulbright ve Türk Eğitim Vakfı bursu ile Harvard Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yüksek lisans yaptı. Türkiye’ye dönüşünde Boğaziçi Üniversitesi’nde iki yıl öğretim üyeliği yaptı. Aynı zamanda TEVİTÖL’de öğretmenlik yaptı. Doktora derecesini Cambridge Üniversitesi Eğitim Fakültesinden aldı. 2007-2008 yılını MIT Sloan School of Management’ta liderlik alanında dersler alarak ve araştırma yaparak geçirdi. 2007 yılında Yeni Zelanda’da yapılan uluslararası bir konferansta ‘En İyi Genç Araştırmacı’ ödülünü aldı. Özgür Bolat, şu anda okullara öğrenme, liderlik, ve kültür değişimi konusunda danışmanlık, Hürriyet’te köşe yazarlığı, TEV’de danışmanlık yapmaktadır. Aynı zamanda ÖRAV, FODER, TEVİTÖL ve ParaDurumu Vakıflarında yönetim kurulu üyesidir. Özgür Bolat, 2008’de okullarda Öğretmen Liderliği Projesini başlatmıştır. Proje 300’den fazla devlet okulunda ve özel okulda uygulanmaktadır.

Resmi Web Sitesi : http://ozgurbolat.com.tr/