TED Afyon Koleji TED Afyon Koleji Öğrenci Temsilcisi Seçimleri Sonuçlandı

Ekim 2018

TED Afyon Koleji Öğrenci Temsilcisi Seçimleri Sonuçlandı

TED Afyon Koleji, ilkokulu, ortaokulu ve lisesinde bir süredir devam eden öğrenci temsilcisi seçim süreci sonuçlandı. Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlere ilkokuldan; Alperen Alp, Tülay Özer,İdil Mutlu ve Kaan Sarp Küçük, ortaokuldan; H.Eymen Beytemir, Arda Gezer, Melih Ulaş Yıldız liseden; Melih Eren Şahin, Berkay Serim ve Murat Öztaylan katıldı. Seçimler sonucunda İlkokul Öğrenci Temsilcisi Tülay Özer, Ortaokul Öğrenci Temsilcisi Melih Ulaş Yıldız, Lise temsilcisi ise Murat Öztaylan seçildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor. Öğrenci temsilcilerimize başarılar diliyoruz.