TED Afyon Koleji 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

Ekim 2018

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri dolu bir içerikle hazırlayan TED'liler farklı etkinliklere imza attılar.

STK'lar Yararına Kermes

TED Afyon Koleji’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri Engelliler yararına faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları için gelir getirici faaliyetler ile başladı. Yoğun katılımlı geçen kermes etkinliğine ilgi büyüktü. TED Afyon Koleji’nde Sosyal Sorumluluğunun farkında nesiller yetişiyor. Uygulamaları Dersler Bölüm Başkanlığı’na ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3 Aralık Dünya Gönüllüler Günü Semineri

Dünya Engellileri Günü etkinlikleri kapsamında Belediye Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt, okulumuz öğrencileri için bir seminer verdi. Mesut Yurt verdiği seminerde Engelli Yurttaşlarımızla empati kurabilmenin onların yaşam kalitelerini ne kadar yükselteceğine değinirken, okulumuz öğrencileri de ciddi bir farkındalık yaşadılar. Sayın Mesut Yurt’a ve Engelliler yararına faaliyet gösteren STK Başkanlarına gönülden teşekkür ederiz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlamaları

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı özel okullar, Afyonkarahisar Belediyesi Engelliler Meclisi ve Engelliler yararına faaliyet gösteren kamu ve sivil toplum kuruluşları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri için bir araya geldi. Dolu dolu bir içerikle hazırlanan programda TED Afyon Koleji Öğrencileri Step Dans Gösterisi sergiledi ve Özel Sporcular Golbol Müsabakalarına katıldılar. Programa katılan ve yoğun bir çaba harcayan tüm öğrencilerimize ve Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanlığına teşekkür ederiz.