TED Afyon Koleji TED AFYON KOLEJİ ANAOKULU, LONDRA ROWANS SCHOOL İLE ORTAK ETKİNLİK YAPTI

Nisan 2018

TED AFYON KOLEJİ ANAOKULU, LONDRA ROWANS SCHOOL İLE ORTAK ETKİNLİK YAPTI

Yabancı Diller Koordinatörlüğümüz ve Anaokulumuz koordinasyonunda gerçekleşen Anaokulumuz Sarı sınıf öğrencisi Sarp Karataş’ın projesi kapsamında TED Afyon Koleji Anaokulu Sarı Sınıfı ve Rowans School Owl Class – Londra Wimbledon okulu arasında "International Week" etkinliği yapıldı. 4 gün boyunca devam eden etkinlik süresince TED Afyon ve Rowans School öğrencileri birbirlerine mektup, ses kayıtları ve resimler gönderdiler. Etkinliğin sonunda ise iki okul arasında video konferans görüşme yapıldı. Bu sayede yaşıtlarıyla iletişim kurma ve kültürel paylaşımda bulunma şansı yakalayan minik TED’liler keyifli ve verimli zamanlar geçirdiler. Dil öğretiminde Yaparak Yaşayarak öğrenmeyi esas alan Yabancı Diller Bölümümüz sıra dışı etkinliklerle çocuklarımızı buluşturmaya devam ediyor.