TED Afyon Koleji DUYURU (EĞİTİM ÖĞRETİM DESTEĞİ BAŞVURULARI İÇİN)

Nisan 2018

EĞİTİM ÖĞRETİM DESTEĞİ BAŞVURULARI İÇİN

Sayın Velimiz,

2017 - 2018 Eğitim Öğretim desteği Başvurusu 10 Ağustos - 06 Eylül 2017 Tarihleri arasında okulumuzdan yapılacaktır.

* Eğitim Öğretim desteği alan velilerimizin herhangi bir işlem yapması gerekmemektedir.

* Ancak, Eğitim Öğretim Desteği almaya devam eden öğrencilerimizde kademe geçişi olduysa (ilkokuldan,ortaokula yada ortaokuldan, liseye vb) alınan destekler sona ereceğinden, velilerimizin yeniden destek başvurusu yapmaları gerekecektir.

Gerekli evraklar:

• Ailede çalışan anne, baba, anne ve babanın ayrı olması durumunda öğrencinin veli/vasi gelirlerinin aylık toplamını gösterir belge Gelirin olmaması halinde Gelir Beyan Taahhütnamesi (doldurmak için belge okuldan alınabilir) 2017 Mayıs - Haziran - Temmuz aylarından herhangi birinin toplam gelir durumunu gösteren belge. (bordro /  vergi dairesinden alınacak belge)
  • Ailede öğrenim gören diğer çocuk /çocukların öğrenim belge /belgeleri,
  •  2017 - 2018 Eğitim öğretim yılında Üniversite okumaya hak kazanan kardeşlerin belgesi kayıt esnasında teslim alınacaktır.
  • Harp ve vazife malulü sayılanların ilk ve orta öğrenim çağındaki çocuklarıyla haklarında koruma, bakım veya barınma kararı verilen çocukların belgeleri kayıt esnasında teslim alınacaktır.
  •  Veliler / vasiler, uluslararası federasyonlarca yapılmış olan ve öğrencinin katılmış olduğu olimpiyatlar ve resmi makamlarca ulusal ve il düzeyinde yapılan yarışmalarda alınan dereceler(birincilik, ikincilik ve üçüncülük) belgesini okula teslim edeceklerdir.

2017-2018 Öğretim Yılı Eğitim ve Öğretim Desteği Başvuru ve Yerleştirme e-Kılavuzu için TIKLAYINIZ