TED İzmir Koleji OKULDA YAŞAM

Aralık 2017

TED   YERLEŞKEMİZ

TED Afyon Koleji 22.588 m2 üzerine kurulu 8650m2 kapalı alan ve 4550 m2 açık oyun alanlarının yanısıra;

• 735 m2 sanat-kültür-hobi atölyeleri
  • 400 Kişilik Konferans Salonu
  • 440 Seyirci kapasiteli Kapalı Spor Salonu
  • 500 Kişilik yemekhane
  • Jimnastik ve Dans Salonları
  • Teknolojik Donanımlı Derslikler
  • 3D Sınıfı
  • Tam Donanımlı Laboratuvarlar
  • Hobi Bahçesi

ile öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki her türlü gelişimi için gerekli tüm olanakları sağlayan çağdaş bir eğitim yerleşkesi olarak planlanmıştır.

TED   YEMEK

Okulumuzun anasınıfı ve ilkokul 1. sınıfları için, sabah kahvaltısı, öğle yemeği
 ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 3 öğün yemek hizmeti verilir.Diğer tüm sınıflar için öğle yameği ve ikindi kahvaltısı verilir.Bu öğünler, okul mutfağımızda hijyenik koşullarda hazırlanır. Mönülerimiz, öğrencilerimizin içinde bulundukları gelişme çağları göz önünde tutularak sağlıklı ve dengeli beslenme kuralları gereğince diyetisyen tarafından oluşturulur ve okul yönetimi tarafından onaylanır. Okul mutfağı, gerekli ekipmanlar ve personelin hijyeni düzenli olarak okul yönetimi tarafından denetlenir.

YEMEK MÖNÜSÜ:

TED AFYON KOLEJİ YEMEK LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TED   SAĞLIK

Okulumuzda öğrencilerimize ve çalışanlarımıza sunulan sağlık hizmetleri ile okulda meydana gelebilecek sağlık sorunlarını en aza indirmek ve sağlık düzeyini yüksek tutmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda; okulumuzda tam donanımlı bir revir bulunmaktaıdr.

Okula başlayan her öğrencinin sağlıkla ilgili takibi revirde yapılır. Okulda bulunduğu saatler içinde ilaç kullanması gereken öğrencilerin ilaçları veli izni ile sınıf öğretmenleri tarafından öğrenciye verilir.

TED   GÜVENLİK

• Okul güvenliği, öğrencilerimizin evlerinden alınarak evlerine bırakılmasına kadar geçen süredeki tüm aşamaları kapsar. Bu aşamalarda öğrencilerimizin bulundukları yerlere göre önceden belirlenmiş güvenlik kuralları hakkında öğrenciler bilgilendirilir.
  • Okulumuzda, 24 saat görev yapan güvenlik personelleri ve kamera takip sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır.
  • Öğrenci servislerimizde kullandığımız online Veli Takip Sistemi ile, öğrencilerimizin okul servisleri uydu üzerinden takip edilir ve  bilgi mesaj ve sesli arama olarak doğrudan velilerimize iletilir.

O

TED   ULAŞIM

Öğrencilerimize okula geliş ve gidişlerinde, güvenli ve kaliteli yolculuk anlayýşýný benimsemiş servis personeli hizmet verir. Tüm servis araçlarýnda, özel eğitim almýş bir sürücü ve bir hostes bulunur. Tüm sürücü ve hosteslerde cep telefonu bulunur. Velilerimize öğretim yýlý başýnda, öğrencinin bineceği servis aracýnýn plakasý, sürücünün ve hostesin kimlik bilgilerini ve cep telefonu numaralarýný gösteren “bilgi kartý” verilir. Bu bilgilerin değişmesi durumunda veli anýnda bilgilendirilir ve bilgi kartý yenilenir.

Ulaşým hizmetleri okul-ev arasýndaki mesafe göz önünde bulundurularak yakýn mesafe, orta mesafe ve uzak mesafe şeklinde yapýlandýrýlmýştýr. Her bir mesafenin ücreti farklýdýr.

TED   ETKİNLİK TAKVİMİ

TED   OKUL AİLE BİRLİĞİ

Sevgili TED Afyon Koleji Velileri,

Okul Aile Birliğimiz, veli ile okul yönetimi arasındaki bütünleştirici köprü görevi üstlenen, okulumuzun amaç ve hedefleri doğrultuşunda öğretim ve eğitim faaliyetlerine katkı sağlayacak projeler üreten, spor ve geliştirme politikalarının oluşumuna katkı veren, sosyal ve kültürel etkinliklerin planlanması ve dayanışması için çaba gösteren, okul yönetimi ile iş birliği yaparak, imkânları yeterli olmayan öğrencilere maddi ve manevi destek sağlayarak, aynı amaçla kardeş okullara da katkıda bulunmayı hedefleyen görev ve çalışma esasları yönetmelikle düzenlenmiş olan bir kurumdur. Okul Aile Birliğimiz okulumuzun felsefesi, misyonu ve vizyonuna uygun olarak çalışır.
Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, her eğitim yılı başında yapılan seçim sonucunda belirlenir ve bir yıl süre ile görev yapar. Yönetim Kurulumuz her hafta üyeleri ile birlikte toplanır.

TED İzmir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ